Canopy Theater Stichting – Musicals, Theater Workshops

Acteerlessen in mei/juni/juli

Acteerlessen in mei/juni/juli

Datum evenement:
19 May 2022

Tijd evenement:
7:00 pm

Locatie evenement:
Willem de Zwijgerkerk

7 ACTEERLESSEN VOOR VOLWASSENEN IN DE WILLEM DE ZWIJGERKERK

CANOPY THEATER STICHTING

MEI/JUNI/JULI 2022

Acteerlessen gaan door – alle niveaus zijn welkom!

Wanneer:

7 donderdagavonden: 19, 26 mei, 9, 16, 23, 30 juni en 7 juli van 19:00 tot 21:00 uur

Inschrijven en kosten:

€70 voor alle zeven lessen, €50 voor stadspashouders

informatie: info@canopytheater.nl, aanmelden en betalen vooraf via: klik hier

Lessen zijn in het Nederlands en het Engels.

Over de lessen:

We gebruiken theaterspelletjes, improvisatie en meer om een brede introductie te geven van wat theateroefeningen kunnen zijn en voor je betekenen. Er zijn 3 lessen over audio drama, met een opname als afsluiting ervan.   Er is geen eerdere ervaring nodig om deel te nemen, de nadruk zal liggen op doen, niet op al aanwezige vaardigheden of tekst uit je hoofd leren. Neem mee: een open houding, enthousiasme en comfortabele kleding om te genieten van een veilige, informatieve en creatieve lessenreeks.

Over de docenten:

Frieda Jacobowitz geeft al vele jaren les: fluit, Engels en sinds kort ook in drama. Haar liefde voor lesgeven en de voldoening om studenten te helpen hun vaardigheden te verbeteren, of het nu in talen, muziek, theater of iets anders is, geeft haar altijd een kick. We gaan ons bezig houden met theaterspelletjes en concentratieoefeningen.

Nina Cohen heeft veel jaren ervaring in het theater als acteur, zanger (klassiek en lichte muziek ) en regisseur. Over haar les: improvisatie is een belangrijk onderdeel van je ontwikkeling als acteur. Je leert goed naar je medespeler te luisteren en te reageren en je te concentreren op het moment. Het vraagt flexibiliteit om je ter plekke aan te passen aan een onverwachte wending in de scene en je te laten meenemen in het verhaal.

Liza Pevzner deed eindexamen in drama en vervolgde het theater-pad op de vooropleiding LOT bij Theaterschool Utrecht. Na audities te hebben gedaan bij verschillende toneelscholen in Nederland, startte ze in 2020 haar studie op de ArtEZ Docent Theater opleiding in Zwolle. Daar focust ze haar makersschap op klassiek en absurd theater en richt ze haar toekomstpijlen op het docentschap.

Oscar Ramspek heeft veel ervaring als musicus, docent en met audio/video techniek.  Hij neemt de deelnemers graag mee in het wereld van audio drama, het zal o.a. over gebruik van microfoons, stem gebruik en opname technieken gaan.