Canopy Theater Stichting – Musicals, Theater Workshops

Betrokkenen

BETROKKENEN

met veel dank!

foto: Jeroen Idema

George Hansel

George Hansel heeft als acteur, zanger, professionele clown, producer, regisseur, licht- en technisch ontwerper en acteercoach gewerkt. Hij runde 12 jaar lang de Black Box van Asbury Park in de VS, een non-profit ruimte voor optredens.  Hij is een inspirerende en enthousiaste docent die zijn leerlingen helpt om het maximale uit acteren te halen.

Liza Pevzner

Liza deed eindexamen in drama en vervolgde het theater-pad op de vooropleiding LOT bij Theaterschool Utrecht. Na audities te hebben gedaan bij verschillende toneelscholen in Nederland, startte ze in 2020 haar studie op de ArtEZ Docent Theater opleiding in Zwolle. Daar focust ze haar makersschap op klassiek en absurd theater en richt ze haar toekomstpijlen op het docentschap.

 

Bobby Brown

Bobby is al sinds zijn jeugd een liefhebber van Broadway-shows. Hij begon tuba en contrabas te spelen op de middelbare school, wat een muzikaal traject in instrumentale muziek begon. Hij ging naar het Cincinnati Conservatory of Music en het VanderCook College of Music in Chicago, waar hij ook betrokken raakte bij amateurmuziektheater met rollen in South Pacific, Kiss Me Kate, The Sorcerer, en was muzikaal leider van Godspell. Na zijn studie werd Bobby de banddirecteur van drie scholen in de omgeving van Denver. Bobby richtte en dirigeerde ook de Mile High Freedom Band, de homo- en lesbische marching- en concertband uit Denver.

In 1996 emigreerde Bobby naar Nederland, werd in 2000 Nederlander en wijdde zijn tijd aan het starten van een gay tourbedrijf. Sinds 2015 zingt hij in Amsterdam Gay Men’s Chorus Manoeuvre en trad hij op met de InPlayers in Cabaret en Into The Woods van Happily Ever After Productions.

Lydia Muijen

Lydia Muijen heeft gewerkt in theater en film in Los Angeles en Europa. Ze heeft ervaring met lesgeven, acteren en regisseren.

Annebel Venmans

Annebel studeerde Nederlands en Theaterwetenschap, speelde een aantal jaar bij Crea. Als docent Nederlands richtte ze een theatergroep voor leerlingen op en maakte een aantal grote producties op het Ichthuslyceum in Driehuis, van Sofokles tot Shakespeare.

Amr Maged

Amr is al van kinds af aan dol op theater (schrijven, acteren en regisseren). Door de jaren heen heeft hij er altijd van genoten om op en achter de schermen te staan ​​bij vele optredens, voor verschillende doelgroepen en in verschillende talen (Duits, Engels en Arabisch).