Canopy Theater Stichting – Musicals, Theater Workshops

Eleemosynary

Eleemosynary is een in het Engels geschreven toneelstuk van de hand van de Amerikaanse toneelschrijver Lee Blessing (1949-). De voorstelling is in het Engels. Drie generaties vrouwen uit de Wesbrook familie delen in 7 scènes hun verhalen met de toehoorders. Hun pogingen om zowel ouder als kind te zijn delen zij rechtstreeks met het publiek via vertelling en dialoog.

Spelers:
Echo: Miya Komo
Artie: Alyssa Wagner
Dorothea: Frieda Jacobowitz

Regie:
Jonathan Geenen

Locatie:
Willem De Zwijgerkerk
Olympiaweg 14, 1076 VX Amsterdam

  • Igor Snowman is een muzikant, die zijn muzikale pad begin jaren 2000 in Rusland begon en vervolgens in de Verenigde Staten woonde, waar hij als drummer optrad met een aantal bands. Nadat hij in 2015 naar Nederland verhuisde, besloot hij terug te gaan naar de roots en begon hij op te treden als singer-songwriter, terwijl hij ook zijn drumcarrière voortzette. Zijn muziek weerspiegelt een verscheidenheid aan stijlen – van melodieuze ballads en indierock tot een beetje rap en grunge.
    Hij geeft drumlessen aan kinderen en volwassenen in Hilversum. Neem contact op: E-mail: igor.snowman@gmail.com- Instagram: @igor_snowman
  • Yulia Komo is een singer-songwriter met een Russische ziel en een internationale geest. Haar passie voor mensen en verandering heeft ervoor gezorgd dat ze over de hele wereld reist en leeft, terwijl ze sociale veranderingsprojecten ontwikkelt, gemeenschappen opbouwt en ondersteunt en haar muziek en verhalen deelt. Haar motto is: presteren om te transformeren.

De Blenders is een kleine internationale groep die regelmatig samenkomen om te genieten van knapperige harmonie. Het zijn: Christo Greyling (bas), Paul Chater, Henk Reitsma, Rachel Gorman, Alison Moncrieff, Yulia Komo en Natasha Parry.

  • Rachel Gorman: Rachel heeft naam gemaakt in Australië met haar lieve, speelse volksliedjes, zowel als soloartiest zoals frontvrouw van “Rachel and Henry climb a Hill”. Geïnspireerd door haar Ierse wortels en landelijke opvoeding, is haar muziek te vinden op Spotify.
  • Matilda Ronay: Tilly is een 16-jarige studente aan de internationale School Hilversum. Ze zingt al sinds ze zich kan herinneren, je kunt naar haar muziek luisteren op tillyrose_music op instagram.
  • Richard Ronay en Natasha Parry: Richard en Natasha doen niets liever dan laat opblijven met een handvol standaard jazzakkoorden. Natasha leidt een internationale vrouwenkoren in Hilversum en inUtrecht. Bekijk ze op singout.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *