Canopy Theater Stichting – Musicals, Theater Workshops

Bezoek de open dag van
Canopy Theater
Leer meer over ons en wat we te bieden hebben
Zaterdag 30 Oktober
9.30 tot 17.00
Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14

9:30 tot 10:30 / Alexandertechniek met Leonie Stevens
Leonie Stevens, gecertificeerd leraar in Alexander Techniek en docent cello aan Muziek- en dansschool Amstelveen, Platform C, geeft een introductie workshop Alexander Techniek.

Alexander Techniek kan je leren meer ontspannen en ‘in a flow’ te bewegen, spreken, dansen en musiceren. Bovendien kan het helpen spanningspatronen te doorbreken en klachten te voorkomen.

10:30 tot 11:30 / Theaterworkshop voor jongeren
Doe mee voor leuke oefeningen, theaterspelletjes, improvisatie, persoonlijke expressie en puur plezier! Alle ervaringsniveaus zijn welkom.

11:30 tot 12:30 / Theaterworkshop voor volwassenen
Of je nu ervaren bent of een beginner, ontdek je innerlijke acteur door middel van theateroefeningen en spelletjes in een veilige en bemoedigende omgeving.

13:00 tot 14:00 / MUSICALS! Een workshop voor alle leeftijden
Een van onze meest geliefde activiteiten, doe met ons mee terwijl we door de geschiedenis van musicals reizen. U wordt uitgenodigd om mee te zingen en te ervaren hoe muzikale “staging” de muzikale uitvoering verbetert. Ga voor een indruk van deze workshop naar  Klik  hier 

14:00 – 15:00 / Fiddler On The Roof (Anatevka)

Doe mee aan een voorproefje van ons geplande optreden van deze internationaal geprezen musical. U wordt uitgenodigd om met ons mee te zingen terwijl we stukken van de prachtige muziek delen en meer te weten komen over de kroniek van het leven van traditionele joden in het keizerlijke Rusland rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw.

15:00 – 16:00 / Shake Hands With Shakespeare
Ontdek en ervaar het genie van de Elizabethaanse Engelse toneelschrijver en dichter William Shakespeare. (Teksten in het Engels)

16:00 – 17:00 / Theaterlezen van een Nederlandstalige Toneelstuk

Heb je ooit een toneelstuk voorgelezen met een groep mensen? Dit is je kans om het te ervaren, te lachen en te genieten van de kameraadschap van het hardop voorlezen van een Nederlandse toneelstuk. Geen ervaring nodig!

Graag een reservering maken via info@canopytheater.nl zodat we weten hoeveel mensen komen.

De activiteiten bij de Open dag, hebben geen kosten, maar je mag een financiële bijdrage als donatie geven: Klik hier om te doneren . 

COVID-update

Volgens de nieuwste COVID maat regels vereisen we dat deelnemers ofwel kunnen getuigen van hun vaccinaties met de QR-code of een negatieve test van minder dan 72 uur kunnen laten zien.

Aangezien de activiteit in de kerk plaatsvindt, is COVID-controle niet vereist, maar we geven om uw welzijn, comfort en gezondheid. U bent van harte welkom om te doen waar u zich prettiger bij voelt, zoals uw masker of afstand houden. Houd er echter rekening mee dat de workshops lichamelijkheid, beweging en groepspraktijken vereisen en dat afstand mogelijk niet altijd verzekerd is.

Bij de open dag wordt rekening gehouden met alle huidige richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM met betrekking tot COVID-19. In het geval dat er in de loop van de periode strengere beperkingen van kracht worden, zullen we ons aanpassen aan deze maat regelingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *