Canopy Theater Stichting – Musicals, Theater Workshops

Oprichters

WIE ZIJN WIJ

Jonathan-8506399

JONATHAN GEENEN

Jonathan heeft zijn Bachelor aan de George Brown Theatre School te Toronto behaald en werkt aan zijn Master bij de Toneelacademie te Maastricht. De afgelopen 15 jaar heeft hij in theater, evenementen, media, lm en design gewerkt. Hij was gedurende 5 jaar artistiek directeur van “East West Theater” te Shanghai en maakte deel uit van projecten bij “Red Gate International” (Shanghai), Nutricia, The Royal Shakespeare Company (UK) en “Bard on the Beach” (Vancouver, Canada).

Frieda-8506415

FRIEDA JACOBOWITZ

Frieda is fluitiste en heeft haar opleidingen gedaan bij Northwestern University (VS) en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Zij geeft regelmatig concerten en tevens fluitles, privé sinds 1983 en bij Platform-C sinds 1991. Zij is bevoegd docente Engels en heeft lesgegeven aan het Media College (MBO), InHolland (HBO) en ArtEZ (HBO). Momenteel geeft zij Engelse les zowel privé als aan het Cheider (VO). Ze is al haar hele leven betrokken bij amateurtoneel op het podium en achter de schermen met muziekregie en meer. Voor Canopy neemt ze haar jarenlange bestuurservaring en een groot enthousiasme voor het theater mee.

Cristina-8506419

CRISTINA REYNA

Cristina heeft sociale communicatie en journalistiek in België gestudeerd en heeft een Master in ‘New Media and Digital Culture’ van de UVA.  Zij is een feministische activiste en heeft de laatste 20 jaar binnen ngo’s voor vrouwenrechten gewerkt. Haar professionele ervaring als projectmanager en fundraiser zet ze in als penningmeester voor Canopy. Ze is een enthousiaste spaans- en engelstalige actrice. 

foto’s: Date van Utteren