Canopy Theater Stichting – Musicals, Theater Workshops

The Great American Musical Songbook – NL

AUDITIE INFORMATIE

 

Doe mee met ons presentatie van klassieke hoogtepunten uit 50 jaar musicals: The Great American Musical Songbook. De revue is een reeks van solo’s, duetten, trio’s en ensemblenummers die met vertelling verweven zijn.

Canopy Theatre Foundation houdt audities voor een muzikale revue die we “The Great American Musical Songbook” noemen. Voorstellingen zijn in de Willem de Zwijgerkerk op 24, 25, 26 juni en 2, 3 juli (matinee). De repetities zijn in de kerk, voornamelijk op donderdagavond en zaterdagmiddag. De repetities beginnen op 16 april, 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn pauzes in het repetitieschema en op donderdag worden vaak alleen solo’s gerepeteerd.

Wanneer: zaterdag 2 april 12 – 17

Waar: Willem de Zwijgerkerk – Olympiaweg 14, 1076 VX Amsterdam

Bereid een van de volgende nummers voor (muziek wordt via e-mail verstrekt, samen met uw tijdslot):

vrouwen:

hoger stem: People Will Say We’re Say in Love

lager stem: As Long as He Needs Me

mannen:

hoger stem: On the Street Where You Live

lager stem: Some Enchanted Evening

Mocht je op de auditiedatum niet kunt komen, stuur voor 2 april een video van je lied.  Graag WeTransfer gebruiken hiervoor.

De repetitietijd zal beperkt zijn. Als je niet bij alle repetities van het ensemble kunt zijn, is er nog steeds de mogelijkheid om deel te nemen. Het is mogelijk om deel uit te maken van het ensemble, zelfs als je geen solonummer hebt.

Meld je aan voor een auditie door te mailen naar: info@canopytheater.nl